top of page
Ledningsgrupp

OM OSS

I snart 10 år har vi hjälpt både små och stora företag inom fordonsbranschen att strukturera och effektivisera deras administrativa arbete, med vårt verksamhetsutvecklande system Bisoft. Vi brinner för att skapa program som inte bara underlättar för era arbetsprocesser på verkstäderna, utan också ständigt förbättrar verksamheten. Med våra 20 olika program och tillhörande app vill vi bidra till ökad försäljning, en bättre arbetsmiljö och nöjdare kunder.

Är det något vi har prioriterat under årens gång är det ett tätt och gediget samarbete med våra kunder, då deras önskemål och behov har hjälpt till att forma programmen. Vi påstår inte att vi vet bäst, utan vi vill tro att delaktighet och samarbete är nyckeln för att kunna skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi skapar värde för våra kunder genom att förstå deras behov.

Vår vision är att skapa de mest användarvänliga, praktiska och effektiva programmen på marknaden. Därför tar vi fram och utvecklar våra program tillsammans med de som faktiskt använder dem – våra kunder. 

Vår affärsidé är att utveckla program tillsammans med våra kunder, som uppfyller deras specifika behov. Vi vill ta tillvara och arbeta med era idéer och kunskaper för att hitta nya smarta lösningar anpassade för just ert arbetssätt. 

Våra värdegrunder grundar sig i tre ledord som genomsyrar allt vi gör:

  • Tillgängliga  Vi lägger stort fokus på att alltid vara snabba, tillmötesgående och lösningsorienterade i vår support. Våra kunder är vår största prioritet! 

  • Ödmjuka  Vi tror på ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt, både mot varandra och gentemot våra kunder.

  • Utveckling Vi strävar hela tiden efter att leda utvecklingen, inte bara följa den. Att ständigt vilja förbättras och utvecklas är också vår största drivkraft.

Grundades:

2013

Antal program:

20

Anslutna kunder:

700

bottom of page